Število obiskov: 575413
Torek, 05.07.2022, 21:38:12
 
 
 

 

AMBIENT PLUS d.o.o. - Kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, jedilnice, sedežne garniture, ...


AMBIENT PLUS d.o.o.

Trg Jožeta Srebrniča 4

5250 Solkan

www.ambientplus.si

info@ambientplus.si


 


Predstavitev podjetja:


Ambient plus d.o.o.,


smo mlado podjetje, nastalo leta 2006. Ustanovitvi je botrovalo naključno srečanje ljudi enakih vizij. Srečali smo se strokovnjaki različnih področij, vsem pa je skupna ustvarjalnost in naklonjenost  delu z ljudmi. Naš moto dela je: skrben in prijazen pristop do vsake stranke. Z našimi kupci in našim strokovnim znanjem gradimo interiere, ki postanejo dom. Skrbno ne načrtujemo le opreme in prodaje pohištva, ampak na željo stranke skupaj izbiramo talne obloge, skupaj obiščemo trgovine s hišnim tekstilom in zavesami, svetujemo pri barvanju sten in tako zaokrožimo celosten interier. Tankočutno prisluhnemo željam, zmožnostim in potrebam. Znamo načrtovati, svetovati in realizirati.


Naš izbor dobaviteljev pohištva in druge opreme je premišljen. Pozornost smo namenili tistim proizvajalcem, ki imajo inovativen pristop k sodobnemu bivanju in življenju, ki z odličnimi rešitvami pripomorejo k solidnemu življenju tudi v majhnih stanovanjih. Z našimi dobavitelji pohištvene opreme sodelujejo mnogi odlični oblikovalci svetovnega renomeja.


Vestno sledimo vsem tehnološkim novostim, novim materialom in zelo hitro prepoznamo smeri k novim trendom. Seznanjeni smo z alternativnimi pristopi in zdravim načinom življenja in bivanja sodobnega človeka, izpostavljenega kroničnemu pomanjkanju časa in počitka.


Obiskujemo sejme doma in v tujini, doživeto radi posredujemo našim strankam. Smo živahen in kreativen team z dovolj samodiscipline, kar potrjujejo zveste stranke.


Ugodnosti za člane Sindikata vojske, obrambe in zaščite - SVOZ:

Spoštovani, za vaše člane smo pripravili 18% popust  za opremljanje vseh prostorov in sicer: kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, jedilnice, predsobe, sedežne garniture, posamične kose izbranega pohištva, ter svetila. Popust velja za vse pohištvo kupljeno v Ambientu plus d.o.o. (bela tehnika ni všteta v popust!).


 

Ambient plus d.o.o.

Direktorica:

l.r. Monika Jug  Sindikat Svoz

Sindikat vojske, obrambe in zaščite | Vse pravice pridržane | 2022
Kontakt: info@svoz.si
Zapri
Zapri
Izkaznica SVOZ
X
Naziv
Sindikat vojske, obrambe in zaščite
Naslov
Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana
Kontakt
info@svoz.si
Davčna številka
80085776
Matična številka
2021242000
Šifra dejavnosti
S94.200 - Dejavnost sindikatov
TRR
SI 56 6100 0000 0110 733
odprt pri Delavski hranilnici