Število obiskov: 575412
Torek, 05.07.2022, 20:00:35
 
 
 

 

SPORT MIX - TRAFT d.o.o. - Rafting, canyoning, hydrospeed, kajak


SPORT MIX
TRAFT d.o.o. Bovec
Trg golobarskih žrtev 18, 5230 Bovec
GSM: 031 871 991
Tel.: 05 389 61 60
Fax: 05 389 61 61
E-pošta: traft@siol.net
www.sportmix.traftbovec.si
www.rafting-soca.infoČe bi  radi doživeli odklop od vsakdanjih stresov, potem se nam pridružite na   nepozabnih pustolovščinah na naši zeleni lepotici  Soči.

RAFTING
Proga za rafting Boka-Trnovo je dolga okoli 10 km. Prvih pet kilometrov proge je bolj umirjenih, je pa zato drugi del poln brzic in adrenalina. Spust po reki traja okoli uro in pol, celoten izlet pa dve uri in pol. Vso potrebno neoprensko obleko dobite v naši agenciji, s seboj potrebujete le kopalke in brisačo. Starostnih omejitev pri raftanju ni, za spust je obvezno le, da ste plavalec.


CANYONING v Sušcu
Pri canyoningu se boste skupaj z vodičem spuščali po slapovih ter skakali v kristalno čiste tolmune. Potrebujete le kopalke in brisačo, vso ostalo opremo dobite pri nas. Vzpon do vrha kanjona traja približno 20 minut. Dolžina proge znaša 3 km, spust v samem kanjonu traja dve uri, celoten izlet pa približno 3 ure. Obvezna je vsaj osnovna kondicijska pripravljenost in znanje plavanja.


HYDROSPEED
Pri hydrospeedingu se po reki Soči spuščate s posebno oblikovanim čolničkom, imenovanim hydrospeed. Usmerjate ga zgolj s težo telesa in svojimi nogami. Proga Srpenica – Trnovo je dolga okoli 8 km, spust po reki traja dobro uro, celoten izlet pa vam bo vzel dobri dve uri. S seboj potrebujete kopalke in brisačo, ostalo opremo dobite v naši agenciji. Pomembno pri hydrospeedu je, da ste dober plavalec in da ste v dobri fizični kondiciji.


KAJAK ŠOLA/KAJAK SPUST
Kajak šola je za začetnike, ki bi se radi naučili kajakaštva ali pridobili dodatne izkušnje na mirnih in divjih vodah. Šola traja od dve do tri ure na dan. Za tiste, ki pa že imate izkušnje s kajakom na divjih vodah, predlagamo kajak spust. Z našimi vodiči se odpravite na različne odseke Soče, primerne vašemu znanju. Spust po reki traja približno uro in pol, celoten izlet pa dve uri in pol. S seboj vzemite le kopalke in brisačo, za vse ostalo poskrbimo mi.


V športnem centru SPORT MIX, TRAFT d.o.o. nudimo članom sindikata SVOZ ter njihovim družinskim članom sledeče ugodnosti in popuste:

  • 20 % popust na storitve raftinga in canyoninga,

  • 15 % popust na storitve hydrospeeda in kajak spusta,

  • 25 % popust na storitve raftinga in canyoninga za skupine nad 30 oseb.Člani sindikata SVOZ se morajo v primeru koriščenja storitev izkazati s člansko izkaznico SVOZ, njihovi družinski člani pa z veljavnim osebnim dokumentom!  Sindikat Svoz

Sindikat vojske, obrambe in zaščite | Vse pravice pridržane | 2022
Kontakt: info@svoz.si
Zapri
Zapri
Izkaznica SVOZ
X
Naziv
Sindikat vojske, obrambe in zaščite
Naslov
Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana
Kontakt
info@svoz.si
Davčna številka
80085776
Matična številka
2021242000
Šifra dejavnosti
S94.200 - Dejavnost sindikatov
TRR
SI 56 6100 0000 0110 733
odprt pri Delavski hranilnici