Število obiskov: 575513
Sreda, 06.07.2022, 12:27:19
 
 
 

 

MAYA TEAM - Rafting, canyoning, kajak, pikniki, ...


                      

MAYA TEAM

Borut Nikolaš s.p.

Padlih borcev 1, 5220 Tolmin

Tel.: 05 380 05 30

GSM: 051 312 972

E-pošta: info@maya.si

Splet: www.maya.si, www.team-building.si

 


V MAYA TEAMU smo za vas oblikovali kvalitetno ponudbo v tri različne blagovne znamke:

  • Blagovna znamka Športni turizem (Outdoor centre) skrbi za organizacijo individualnih in skupinskih enodnevnih avanturističnih aktivnosti (rafting, mini rafting, kajak, canyoning, hydrospeed, kolesarjenje, adrenalinski park, pohodništvo...), organizira pa tudi piknike za zaključene skupine, ki koristijo naše storitve.

  • Blagovna znamka Harmonija tima (Team spirit) organizira in izvaja različne kongresne dejavnosti (incentive in team building programi, delavnice in seminarji, poslovni dogodki...).

  • Blagovna znamka Doživite Slovenijo (Slovenia experience) skrbi za vse goste, ki bi želeli v Sloveniji preživeti aktivni dopust. Sestavlja in organizira različne programe in pakete za družine in posameznike.

V ŠPORTNO REKREACIJSKEM CENTRU MAYA, ki se nahaja tik ob smaragdni reki Soči (1 km iz Tolmina) imamo pestro ponudbo različnih aktivnosti za vsakogar. Tisti, ki obožujete poletno kramljanje in pečenje na žaru, si lahko najamete svoj piknik prostor tik ob Soči, drugi odigrate tekmo v košarki, odbojki ali nogometu, se osvežite s pestro izbiro pijače iz bara Labrca, se udeležite katere izmed otroških delavnic ali prisluhnete odličnemu koncertu v soju sveč. 

Vse programe lahko rezervirate in kupite preko spletne trgovine, kjer je mogoče kupiti aktivnosti objavljene na spletnih straneh, programe in darilne bone. Darilni boni so se med uporabniki še posebej dobro prijeli, saj lahko predstavljajo lepo in posebno presenečenje za osebo, ki ji je namenjen.


Člani sindikata SVOZ in njihovi družinski člani, imajo v MAYA TEAM-u naslednje ugodnosti in popuste:

  • 15 % popust za rafting, canyoning, kajak spust Kamno-Tolmin in adrenalinski park Maya

  • 5 % popust za izposojo gorskega kolesa.Pri koriščenju storitev oziroma ugodnosti se morate izkazati s člansko izkaznico SVOZ !  Sindikat Svoz

Sindikat vojske, obrambe in zaščite | Vse pravice pridržane | 2022
Kontakt: info@svoz.si
Zapri
Zapri
Izkaznica SVOZ
X
Naziv
Sindikat vojske, obrambe in zaščite
Naslov
Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana
Kontakt
info@svoz.si
Davčna številka
80085776
Matična številka
2021242000
Šifra dejavnosti
S94.200 - Dejavnost sindikatov
TRR
SI 56 6100 0000 0110 733
odprt pri Delavski hranilnici